Visitors have accessed this post 1518 times.

درخت سنجد یکی از بهترین و پربرکت ترین نوع، از گونه های مختلف درختان است.از هر قسمت این گونه درختی میتوان در صنایع مختلف غذایی و دارویی استفاده کرد.در اینجا در مورد انواع سنجد و ارقام مختلف آن توضیح مختصری میدهیم.

قیمت عمده انواع سنجد را از روی گونه های مختلف آن قیمت گذاری میکنند.

در اینجا ارقام مهم سنجد در بازار را به شما معرفی میکنیم.

  1. سنجد حاج حسینی : یکی از گونه های درجه یک و عالی سنجد در بازار، سنجد حاج حسین یا حاج حسینی میباشد که بالاترین قیمت را در انواع سنجد در بازار دارد.

این محصول به دلیل سایز درشت آن (تقریبا 3 سانتیمتر)  نسبتا با اختلاف قیمت 30 تا 40 هزار تومان بالاتر از سنجد های درجه یک به فروش میرسد.البته در نظر داشته باشید که میزان تولید این محصول کم بوده و این نیز عاملی جهت بالاتر بودن قیمت آن است.

سنجد حاج حسینی و قیمت عمده انواع سنجد در بازار
سنجد حاج حسینی

2.سنجد خرمایی و غزل: این نوع سنجد بیشترین میزان عرضه و تقاضا را در بازار های تهران و خریداران عمده این محصول دارد.سایز این سنجد بین 18تا 22 میلیمتر بوده و زیر پوسته آن بعد از رسیدن یک مقداری هوا وجود دارد وقتی که آن را در دست میگیرید براحتی پوست از روی آن جدا میشود.در نظر داشته باشید همین نوع سنجد با توجه به منطقه تولید هم متفاوت است.

نوع سنجد استان آذربایجان شرقی و شهرهای تبریز، آذر شهر و مراغه و ممقان از نوع کشیده تر و نازک تر بوده و به آن غزل میگویند .و سنجد استان سمنان و منطقه بسطام تپل تر می باشد  که به آن خرمایی گفته میشود. و از لحاظ رنگ آن ،اگر این محصول را کمی دیرتر از درخت جمع کنند به صورت کاملا قرمز رنگ خواهد بود. رغبت کسانی که این گونه را میشناسند،برای خرید بیشتر است.

نکته دیگری که در پایان در مورد این نوع سنجد میتوان آن را بیان نمود این است که همین نوع دارای سایزهای ریزتر است که بعد از سورت بندی به عنوان سنجد درجه 2 و سنجد درجه 3 به فروش میرسد.

3. سنجد دروار : سنجد دروار(دربار یا درواری) گونه دیگری از انواع سنجد است که سایز درشتی دارد ولی مثل بند انگشت ، یک بند وسط آن دارد و اکثرا بر روی آن خالهای سفیدی موجود میباشد. و به آن سنجد شکری هم گفته میشود.

از نظر بازار پسندی برای کسانی که آن را به خوبی نمیشناسند شاید مورد توجه قرار گیرد ولی کسانی که کمی اطلاعات در مورد سنجد دارند میدانند که فروش این محصول به صورت عمده و خرده فروشی در بازار زیاد، طرفدار ندارد. و بیشتر برای پودر کردن استفاده میشود.

قیمت انواع سنجد را در این لینک میتوانید ببینید.

انواع سنجد و گونه های مختلف آن
سنجد درواری (شکری)

اگر به مقالاتی در مورد سنجد صادراتی علاقه مند هستید کلیک کنید.

4. سنجد کلاغی: این مدل سنجد که اسم آن به گونه است که شما را متعجب میکند ولی علت نامگذاری آن به این دلیل بوده است که برخی درختان خود رویش بوده است و برای کاشت نهالهای اولیه آن باغداران اقدام نکرده اند. به هر حال این سنجد سایز متوسطی دارد و بر روی آن خال های سفید موجود میباشد ولی با سنجد دروار این تفاوت را دارد که بندی در آن نیست و سایز متوسط هم دارد. و رنگ روشنی نیز دارا میباشد.طعم این محصول و سنجد درواری کمی گس است. البته این نوع سنجد از ارقام زود رس میباشد.

 انواع سنجد و گونه های مختلف آن
سنجد کلاغی

5. سنجد نقلی : سنجد نقلی که از اسم آن هم پیداست شکلی گرد دارد و سایز آن کوچک است و اغلب به عنوان سنجد عنابی هم معرفی میشود.و جالب تر اینکه گاهی این محصول را با عناب اشتباه میکرند و به عنوان عناب به فروش میرسانند.یکی از شیرین ترین نوع سنجد میباشد. و طعم عالی دارد.

با توجه به مطالب عنوان شده در بالا شما بهتر میتوانید ارقام مختلف سنجد را در هنگام خرید شناسایی کنید.

ما میتوانیم شما را در زمینه خرید و فروش سنجد یاری کنیم و محصولی با کیفیت و مناسب بازار منطقه شما را ،به شما ارایه دهیم.

شرکت تعاونی متحدان برتر در زمینه خرید و فروش خشکبار و بازاریابی صادراتی انواع خشکبار ایران در حال فعالیت است. شما هم میتوانید در این زمینه همراه ما باشید.

محصولات مربوط به صادرات و بازاریابی خارجی را در سایت شرکت صادراتی  Hosnaexport میتوانید بررسی کنید.